Argentina مدیر انجمن وضعيت: آفلاين 14 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 56 امتياز: 242 تشکر کرده: 1 تشکر شده 32 بار در 27 پست
محل سكونت: شیراز
ارسال شده در: يكشنبه، 18 بهمن ماه ، 1388 16:55:23 موضوع مطلب: و تنها دو آزمون دیگر ...
ايران ورزشي- پس از اعلام اسامي تيمهاي داوري براي قضاوت در جام جهاني، حسن كامرانيفر در آستانه قضاوت در اين مسابقات قرار گرفت. اين 4 تيم داوري براي قضاوت در مسابقات جام جهاني 2010 از سوي AFC انتخاب شدند كه اسامي به شرح است.
تيم داوري اول: داور وسط، خليل القمدي (عربستان)، كمك داور اول، حسن كامراني فر (ايران)، كمك داور دوم، صالح حمد المرزوق (امارات)
تيم داوري دوم: داور وسط، روشن ايرماتوف (ازبكستان)، كمك داور اول، رافائل ايليا سوف (ازبكستان)، كمك داور دوم، بهادر كوچكاكوف (قزاقستان)
تيم داوري سوم: داور وسط، محمد صالح سوبخيدين (مالزي)، كمك داور اول، يوژين مو (چين)، كمك داور دوم، جفري گوگك (سنگاپور)
تيم داوري چهارم: داور وسط، يونيچي نيشيمورا (ژاپن)، كمك داور اول، تورو ساگارا (ژاپن)، كمك داور دوم، هائه سانگ جيونگ(كره جنوبي)
داوران و كمك داوران از بين 30 نفر از بهترين داوران آسيا و از 28 كشور انتخاب شدهاند كه با نهايي شدن اسامي ميتوانند در جام جهاني قضاوت كنند.
افرادي كه انتخاب شدهاند در تستهاي ماههاي آينده در سوييس و اسپانيا شركت خواهند كرد و در ماه مه ميلادي تصميم نهايي در اين رابطه اتخاذ خواهد شد.
كامرانيفر در صورت قبولي در آزمونهاي پيشرو، نماينده داوري ايران در جام جهاني 2010 خواهد بود.
حسن كامرانيفر:
بعد از 16 سال من براي جام جهاني انتخاب شدم
ايران ورزشي- حسن كامراني فر بعد از 16 سال به عنوان تنها نماينده ايران براي مسابقات جام جهاني انتخاب شد. اين داور درباره انتخاب خود از سوي AFC براي قضاوت در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي اينطور ميگويد: «جمعه شب از طريق ايميل متوجه شدم كنفدراسيون فوتبال آسيا از بين 5 كمك داور كانديدا براي جام جهاني من را انتخاب كرده است.
از طرف كنفدراسيون آسيا براي جام ملتهاي آفريقا انتخاب شدم و خوشبختانه در اين مسابقات عملكرد خوبي داشتم و توجه AFC به اين موضوع جلب شد.
تا جام جهاني 5 ماه ديگر فرصت باقي است و من در اين مدت بايد در تستهاي سختي شركت كنم. تا يك ماه ديگر بايد به سوييس بروم تا در اولين تست حضور داشته باشم. اگر در اين آزمايش نمره قبولي بگيرم براي قضاوت در جام جهاني انتخاب ميشوم. بعد از اين تست بايد در اسپانيا نيز حضور داشته باشم.
با توجه به اينكه بايد خود را براي جام جهاني آماده كنم حضورم در ليگ برتر كمتر خواهد شد و احتمالا AFC ديدارهايي كه در ليگ قهرمانان آسيا دارم را لغو ميكند.
اميدوارم با توجه به اينكه تنها نماينده ايران در جام جهاني خواهم بود، مسوولان حمايتهاي لازم را از من داشته باشند تا بتوانم نماينده شايستهاي براي كشورم باشم.»
همچنين كامرانيفر كه نميتواند خوشحالي خود را پنهان كند به اين نكته اشاره ميكند كه بعد از 16 سال او توانسته به اين موفقيت برسد: «خوشحالم كه بعد از 16 سال بار ديگر كمك داوري از جامعه داوري ايران در مهمترين رقابتهاي فوتبال جهان حاضر ميشود. محمد فنايي در جام جهاني 1994 كمك داور شايستهاي از ايران در اين مسابقات بود و اكنون خوشحالم كه بار ديگر ايران در اين رقابتها نماينده دارد و سعي ميكنم شايستگيهاي داوري ايران را به جهانيان نشان دهم.»