داوری فوتبال و فوتسال: تالار گفتمان

داوری فوتبال و فوتسال :: نمايش موضوعات - اذناب و ادامه های حوادث جاده ی قم - تهران

اذناب و ادامه های حوادث جاده ی قم - تهران

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

داوری فوتبال و فوتسال صفحه اول انجمن -> داوری فوتبال

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

Argentina
مدیر انجمن

وضعيت: آفلاين
14 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 56
امتياز: 242
تشکر کرده: 1
تشکر شده 32 بار در 27 پست

محل سكونت: شیراز

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 11 بهمن ماه ، 1388 19:51:17    موضوع مطلب: اذناب و ادامه های حوادث جاده ی قم - تهران پاسخ همراه با اعلان

حادثه‌اي كه براي داوران بازي صباي قم – سپاهان در جاده قم، تهران رخ داد اتفاق نادري بود كه باعث تعجب شده! محسن قهرماني بعد از اين اتفاق مدعي شد كه «سيدعلي» داور چهارم بازي كه راننده ماشين داوران بوده به بيمارستان منتقل شده و هنوز پزشكان نظر نهايي خود را در مورد وضعيت اين داور ندادند. به همين خاطر ديروز به سراغ قهرماني رفتيم تا جريانات بعد از حادثه تصادف را از زبان او بشنويم. قهرماني در اين باره گفت: «بعد از تصادف ما در صحنه نمانديم. من به همراه رحيمي‌مقدم، فريماني و اسدي و راننده سرويسي كه برايمان فرستادند به تهران بازگشتيم و فقط سيدعلي كه راننده بود در صحنه تصادف ماند. هنوز هم اعتقاد دارم كه سوء قصد به جان ما شد و سرنشينان سمند تيره رنگ باعث اين تصادف شدند. گزارش كاملي از ماوقع را تهيه كردم كه به سازمان ليگ مي‌فرستم.»
طبق گفته قهرماني بيش از هر كسي سيدعلي راننده اتومبيل داوران مي‌تواند در مورد اتفاقات بعد از حادثه تصادف صحبت كند ضمن اينكه او بيشتر از ديگر سرنشينان در اين سانحه آسيب ديده است. سيدعلي در مورد وضعيت خودش و اتفاقات بعد از تصادف اينطور مي‌گويد: «از سرم سيتي‌اسكن و از زانويم عكس گرفتند. خوشبختانه مشكل جدي نيست اما گفتند روز يكشنبه بايد متخصصان مغز و اعصاب من را ببينند چون امكان دارد ضربه‌اي كه به گردنم خورده مشكل‌ساز شود فعلاً از بيمارستان مرخص شدم. در مورد اتفاق بعد از تصادف هم بايد بگويم، آقاي جلال مرادي به همراه مسوولان كلانتري 34 مهديه فوراً خودشان را به محل حادثه رساندند. ماشين من و شخصي كه با ماشين ما تصادف كرده بود را به پاركينگ بردند و در اين تصادف مقصر را راننده پرايدي دانستند كه از خيابان فرعي به اصلي پيچيده بود. البته اين را بگويم در اين حادثه راننده پرايد تقصيري نداشت و سرنشينان سمندي كه ما را تعقيب مي‌كردند مقصر بودند چرا كه آنها با مزاحمتي كه برايمان درست كردند باعث اين حادثه شدند. متاسفانه نتوانستم شماره سمند را بردارم چون باك بنزينم سوراخ شده بود و مي‌ترسيدم ماشينم منفجر شود و حواسم به جايي ديگر نبود شايد آقاي مرادي توانسته باشد شماره سمند را برداشته باشد.»
البته در كنار سيدعلي، راننده خودروي پرايد كه با ماشين داوران تصادف كرده بود حضور داشت و توانستيم با او هم چند جمله‌اي صحبت كنيم. وحيدرضا مرجاني راننده پرايد درباره سانحه مي‌گويد: «به خدا من تقصيري ندارم شايد اشتباه برداشت كردند كه من هم در تصادف داوران دخيل بودم اما راننده سمند مقصر بوده من مي‌خواستم دور برگردان را دور بزنم يك لحظه فكر نكردم ماشيني بيايد و اينطوري با ماشين داورها تصادف كردم.» اينطور كه گفته مي‌شود محسن قهرماني كه از اين حادثه به شدت ناراحت است، روز گذشته تلفني با شريفي رييس كميته انضباطي تماس گرفته و از او خواسته كه تصميم جدي براي اتفاقي كه افتاد، بگيرد.
این مطلب به نقل از روزنامه ی ایران ورزشی بود.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
کاربرانی که برای این ارسال از Argentina تشکر کرده اند admin
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

داوری فوتبال و فوتسال صفحه اول انجمن -> داوری فوتبال

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت