Argentina مدیر انجمن وضعيت: آفلاين 14 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 56 امتياز: 242 تشکر کرده: 1 تشکر شده 32 بار در 27 پست
محل سكونت: شیراز
ارسال شده در: شنبه، 10 بهمن ماه ، 1388 23:35:31 موضوع مطلب: نمایی دیگر از تصادف مشکوک !
حواشي بازيهاي سپاهان در ليگ نهم كماكان ادامه دارد. اين تيم اصفهاني كه از ابتداي فصل تاكنون انتفاع زيادي از اشتباهات داوري برده است، اين هفته نيز در برابر صباي قم از يك پنالتي كاملا مشكوك در لحظات پاياني سود برد تا از يك شكست حتمي فرار كند. بعد از پايان اين بازي اعتراضات بسيار زيادي نسبت به عملكرد محسن قهرماني صورت پذيرفت و رسول كربكندي مصاحبه تندي عليه اين داور مشهدي انجام داد. اتفاقات مهمتر اما، پس از خروج تيم داوري از ورزشگاه رخ داد؛ جايي كه خودروي حامل داوران برخورد شديدي با يك اتومبيل پرايد پيدا كرد و تني چند از سرنشينان آن مجروح شدند.
قهرماني: تصادف ما عمدي بود!
جالبترين اظهارنظر، تنها ساعاتي پس از وقوع تصادف رخ داد. محسن قهرماني كه با داوري بحث برانگيزش صداي خيليها را در قم در آورده بود، در مورد برخورد اتومبيل مهدي سيدعلي با يك پرايد كه سرنشينان آن يك خانواه بودند، اظهارنظر عجيبي ميكند:«يك سمند از ابتداي مسير با سه سرنشين در تعقيب ما بود. آنها گاهي براي ما مزاحمت درست ميكردند و حتي در دو نوبت هم مقابل ما پيچيدند و به ما فحاشي كردند. در يكي از اين دفعات هم بود كه سيدعلي، براي آنكه به سمند موردنظر برخورد نكند مجبور به تغيير مسير شد كه ما در اين بين به يك خودروي پرايد برخورد كرديم. من فكر ميكنم جلال مرادي كه ناظر بازي ما بود، توانسته شماره آن سمند را يادداشت كند. به نظر من اين تصادف كاملا عمدي و كار تماشاگران ميزبان بوده است.» محسن قهرماني البته از اوضاع داوران مصدوم در اين سانحه هم خبر ميدهد:«رحيمي مقدم سرگيجه داشت كه هنوز نتوانستم با او تماس بگيرم. مهدي سيدعلي هم گفت كه سرگيجه دارم و بايد اسكن كند. همچنين متاسفانه پاي او هم شكسته است. در مورد خود من هم با آنكه پايم مشكوك به موبرداشتن بود، پس از معاينه دقيقتر در مشهد فهميدم كه مساله خاصي در بين نيست و فقط پايم كوفته شده كه با استخر و سونا بهبود پيدا ميكند.» و البته داور جنجالي بازي صبا و سپاهان، چند پندواندرز هم دارد:«من از همين حالا نگران سلامتي داوران در مسابقات بعدي هستم. مسابقات رفت صبا با سپاهان و ذوبآهن هم جنجالي و پرحاشيه بود. اي كاش دوستان از همين حالا از حوادث احتمالي پيشگيري كنند تا بعدا كسي زانوي غم بغل نگيرد.»
چوب خدا بود؟
اما واكنش بازيكنان صباي قم- كه گمان ميكنند قرباني داوري قهرماني شدهاند- به اين اتفاق هم در نوع خودش جالب است. شايد جالبترين عكسالعمل، متعلق به داوود حقي باشد كه در اظهارنظري احساسي اعلام كرده:«اين تصادف، چوب خدا بوده است!» در همين زمينه، محسن قهرماني هم روايت مشابهي را نقل ميكند:«سرنشينان سمندي كه در تعقيب ما بودند، پس از وقوع تصادف در كمال وقاحت به ما نزديك شدند و گفتند كه اين حادثه را از ديد حضرت معصومه(س) ميبينند!» در عين حال اما، بايد به اين نكته مهم هم توجه كرد كه اين قبيل اظهارنظرها در شرايط ملتهب پس از بازي تا حدود زيادي ميتواند احساسي و دور از عقل و منطق باشد.
مسوولان حراست: كدام عمد؟ كدام قصد؟
اما نيمه ديگر واكنشها به اين اتفاق،شامل عكسالعملهايي ميشود كه مسوولان ذيربط در استان قم نشان دادهاند.
جعفر رضايينژاد، مسوول حراست تربيتبدنـــــي استان قم اعتقاد دارد قهرمانـــــــي دارد بهانهجويي ميكند:«حرفهاي قهرماني يك ادعا است. من در صحنه تصادف حاضر شدم و از مهدي سيدعلي داور چهارم بازي كه راننده خودرو بود سوال كردم كه آيا تصادف عمدي بود يا نه، كه ايشان به اين موضوع پاسخ منفي دادند. حتي سرنشينان پرايد مقابل هم اعضاي يك خانواده تهراني بودند، در حالي كه اگر اين عده قمي بودند، شايد شائبهها بيشتر ميشد.» و اما پاسخي به ادعاي قهرماني:«او بهانهجويي ميكند. پليس راهنمايي و رانندگي قم هم پرايد را مقصر دانسته، بدون آنكه شخص سومي در تصادف نقش داشته باشد.» نكته جالب در اين ماجرا آن است كه داوران، پس از 45 دقيقه حبس شدن در رختكن، از نيروي انتظامي تقاضاي اسكورت كردند كه اين اسكورت، آنها را فقط تا خروجي استاديوم همراهي كرد و بعد از اين اتفاق مشكوك رخ داد...
قهرماني و آلرژي به سپاهان
پرونده اين تصادف در حال بررسي است و مسلما نتيجه آن به زودي اعلام خواهد شد،اما نكته جالب به آلرژي محسن قهرماني نسبت به سپاهان مربوط ميشود. اين اولينباري نيست كه اين داور مشهدي به جانبداري از سپاهانيها متهم ميشود. در آخرين مسابقه مصطفي دنيزلي در پرسپوليس،تابستان 86 محسن قهرماني در ديدار نيمهنهايي جامحذفي بين دو تيم پرسپوليس و سپاهان هم يك پنالتي كاملا مشكوك به سود طلاييپوشان اصفهاني اعلام كرد كه ماحصل آن، به تساوي كشيده شدن بازي در آخرين لحظات و سپس پيروزي تيم اصفهاني در اوقات اضافه بود. آن سوت قهرماني هم در حالي موج اعتراضات را به دنبال داشت كه همان شكست، براي هميشه نسخه حضور دنيزلي در ايران را پيچيد.